Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

Auteursrecht

De inhoud op deze website, zoals tekst, afbeeldingen en andere materialen (hierna “de inhoud” genoemd), is auteursrechtelijk beschermd en is eigendom van Movienation tenzij anders vermeld. Alle rechten voorbehouden.

Je mag de inhoud van deze website niet zonder schriftelijke toestemming van Movienation reproduceren, verspreiden, aanpassen, vertalen, opnieuw publiceren of op enige andere manier gebruiken voor commerciële doeleinden. 

We respecteren ook strikt de auteursrechten van filmstudio’s, filmmakers en andere derden met betrekking tot afbeeldingen, filmstills en andere inhoud die op deze website wordt gebruikt. Deze materialen worden gebruikt met toestemming, onder licentie of in overeenstemming met de geldende auteursrechtelijke wetten.

Je mag echter wel:

– Links delen naar pagina’s of artikelen op deze website.

– Onze inhoud delen via sociale media, met een vermelding van Movienation.

– Citaten maken uit onze artikelen met een link naar het oorspronkelijke artikel en de vermelding van Movienation als de auteur.

We respecteren het auteursrecht van anderen en streven ernaar alleen materiaal te gebruiken dat in overeenstemming is met auteursrechtelijke wetten. Als je van mening bent dat er op deze website inbreuk wordt gemaakt op jouw auteursrechten, neem dan onmiddellijk contact met ons op zodat we het probleem kunnen oplossen.

Voor verzoeken met betrekking tot het gebruik van onze inhoud, neem contact met ons op via info@movienation.nl.


Laatste update: 25 september 2023