Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

Waarom je ‘Teenage Mutant Ninja Turtles 2’ moet zien

Leonardo en Raphael in Turtles 2

De nieuwste trailer van de Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows, circuleert al meer dan een week op het internet en beloofd nu al het eerste deel uit 2014 te gaan overtreffen.

In de trailer is duidelijk te zien dat de focus nu meer liggen op de Turtles, dan op April O’Neill (Megan Fox) en maken klassieke karakters als Bebop, Rocksteady en Krang (eindelijk) hun opwachting naar het witte doek!

Hieronder staan 8 redenen, waarom dit vervolg nu al beter gaat worden dan zijn voorganger.

1. My name is.. Casey Jones

Casey Jones

Stephen Amell beter bekend als Oliver Queen uit de populaire tv-serie Arrow speelt vigilante Casey Jones. Met zijn hockey masker op zijn gezicht en een golftas gevuld met hockeysticks, honkbalknuppels en golfclubs op zijn rug neemt hij het op tegen straatbendes in New York.

2. De Turtles zien eruit als ‘The Turtles’

De verschillen

De Turtles hebben een (kleine) metamorfose ondergaan, waaronder de neuzen die in de eerste film voor veel ophef onder fans zorgden. Hierdoor ziet Michelangelo er niet meer uit als Shrek en zit er meer kleur in de film, waardoor de Turtles er groener uitzien dan voorheen.

3. Foot Clan meets ‘Snake Eyes’

Footclan

De Foot Clan hebben we ook gezien in de eerste film, maar nu zien ze er nog gevaarlijker uit! De nieuwe versie van de Foot Clan ninja’s hebben veel weg van Snake Eyes uit de G.I. Joe-films.

4. Eindelijk dé echte Shredder

Shredder

Eric Sacks (William Fichtner) zou in 2014 de grote rol van Shredder spelen, maar door onbekende reden werd het een hele andere rol, namelijk die van een lieutenant. De makers van dit vervolg hebben hopelijk geleerd van hun fouten, want nu zal Brian Tee te zien zijn als Oroku Saki, beter bekend als de ‘Shredder’.

5. De klassieke karakters Bebop en Rocksteady

Bebop en Rocksteady

Eindelijk zien we het duo Bebop en Rocksteady in een film! Dit had al veel eerder gemogen, namelijk in de film Teenage Mutant Ninja Turtles II: The Secret of the Ooze. Daarentegen werden we getrakteerd op het duo Tokka en Rahzar.

6. De nostalgische Turtle Van

Turtle Van

In elke Turtle-film hoopte je stiekem dat de schildpadden zouden wegrijden in hun Turtle-busje, maar nooit kwam het ervan. Eindelijk wordt het na jaren wachten werkelijkheid! Alleen is het geen busje, maar een vuilniswagen die putdeksels wegschiet.

Een leuk weetje is dat ‘Tartaruga‘ op de zijkant van busje ‘Schildpad‘ betekent in het Italiaans.

7. Krang (of Kraang)

Krang

De Turtles strijden in de comics niet alleen tegen allerlei slechteriken op Aarde, ook gaan ze diep de ruimte in om het op te nemen tegen Krang, die afkomstig is uit Dimensie X.

In de trailer vingen we al een glimp op van een soort dimensionale poort, de Technodrome en een grote schurk in een mensachtig ecopak.

8. Dr. Baxter Stockman

Baxter

Dr. Stockman is een gestoorde geleerde die werkt voor Shredder. Hij is verantwoordelijk voor de transformatie van Bebop en Rocksteady in de film. Baxter Stockman had al een rol in de eerste film, maar is min of meer genegeerd in de film.

De regie is dit keer in handen van regisseur David Green (Earth to Echo) en wordt opnieuw geproduceerd door Michael Bay (Transformers).

De schildpadden komen in actie vanaf 16 juni 2016 in de Nederlandse bioscopen.

‘Cowabunga!’

Deel dit artikel

Lees meer over

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen