Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

4 Marvel-films die in 2024 verschijnen

Marvel-films in 2024

Oorspronkelijk zouden er vier Marvel-films van Marvel Studios dit jaar verschijnen, daarvan is er één overgebleven en de rest is doorgeschoven naar 2025. Dit komt vanwege de lange stakingen onder schrijvers en acteurs in Hollywood waardoor veel producties waren gepauzeerd. Ondertussen zijn deze weer hervat met vertraging als gevolg.

Marvel Studios heeft om deze reden besloten om maar één film uit te brengen in 2024. Sony Pictures profiteert hiervan en durft het aan om dit jaar drie Marvel-films uit te brengen.

Madame Web – 15 februari

Madame Web is de vierde film uit Sony’s Spider-Man-universum (SSU). Cassandra Webb (Dakota Johnson) werkt als ambulancemedewerker in Manhattan die ontdekt dat ze helderziend is. Als ze wordt geconfronteerd met haar verleden, moet ze drie jonge vrouwen beschermen tegen een mysterieus persoon die hen dood wil hebben.

Deadpool & Wolverine – 26 juli

Wade Wilson aka Deadpool (Ryan Reynolds) maakt eindelijk zijn debuut in het MCU en wordt Marvel Studios’ eerste R-rated film! In Deadpool 3 besluit Wade zijn pak aan de wilgen te hangen en gaat tweedehandsauto’s verkopen. Wanneer zijn familie, vrienden en de hele wereld in gevaar zijn, besluit hij zijn katana’s uit het vet te halen. Hij weet Wolverine (Hugh Jackman) te strikken om niet alleen te vechten voor hun leven, maar ook voor hun nalatenschap.

Kraven the Hunter – 29 augustus

Kraven the Hunter wordt Sony’s eerste R-rated Marvel-film in het SSU. De Russische immigrant Sergei Kravinoff (Aaron Taylor-Johnson) heeft een bijna doodervaring met een leeuw, waardoor hij de krachten krijgt van het roofdier. De film speelt zich af in de tijd voor zijn beruchte vendetta met Spider-Man en krijgt problemen met Aleksei Sytsevich aka The Rino (Alessandro Nivola).

Venom: The Last Dance – 24 oktober

Tom Hardy keert voor de laatste keer terug als Eddie Brock/ Venom en wordt bijgestaan door nieuwkomers Juno Temple en Chiwetel Ejiofor in onbekende rollen. Het derde deel wordt geregisseerd door Kelly Marcel die het verhaal van de eerste twee films heeft geschreven.

Deel dit artikel

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen