Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

5 toffe game-verfilmingen die in 2023 uitkomen

Mario Bros en Dungeons & Dragons films

Naast striphelden- en boekverfilmingen, zijn game-verfilmingen ook helemaal hot! Het enige probleem is dat het verhaal en de kwaliteit van de games niet valt te evenaren. Nog geen enkele game-verfilming scoorde hoog, maar kaskrakers waren sommige verfilmingen wel, waaronder Sonic the Hedgehog en het vervolg. In 2023 komen maar liefst vijf toffe game-verfilmingen uit.

Check hieronder de game-verfilmingen voor 2023, op volgorde van release.

The Last Of Us – 16 januari

The Last of Us krijgt na twee games en verschillende remakes en remasters ook een TV-reeks! The Last of Us verschijnt in 2023 op HBO MAX met Pedro Pascal (The Mandalorian) als Joel en Bella Ramsey als Ellie.

Dungeons & Dragons: Honor Among Thieves – 29 maart

Een charmante dief en een groep onwaarschijnlijke avonturiers beginnen aan een epische zoektocht om een verloren relikwie terug te vinden, maar het loopt verkeerd af als ze op de verkeerde mensen stuiten.

The Super Mario Bros. Movie – 4 april

Een loodgieter genaamd Mario reist samen met zijn broer Luigi door een ondergronds labyrint om een gevangen prinses te redden.

Gran Turismo – 9 augustus

Het ultieme verhaal over een tiener, een Gran Turismo-speler wiens spelvaardigheden een reeks Nissan-competities won om een ​​echte professionele autocoureur te worden. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem – 9 augustus

Teenage Mutant Ninja Turtles krijgt alweer een reboot! Dit keer gemaakt door Nickelodeon en geproduceerd door acteur Seth Rogen! Rogens versie van de Turtles zal zich richten op de tienerjaren van de schildpadden. Verder is er weinig bekend over het plot, maar gezien de titel kunnen we wel raden wat we te zien krijgen.

Deel dit artikel

Lees meer over

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen