Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

‘Black Widow’: deze Avengers doet Taskmaster na

Taskmaster bekijkt Black Widow

Black Widow is de eerste Marvel-film uit Marvel Studios’ Phase 4 en is geen vervolg op Avengers: Endgame, maar speelt zich af na Captain America: Civil War. In deze film maakt Taskmaster zijn debuut en in de trailer is te zien dat hij zijn skills en technieken “geleend” heeft van een aantal Avengers.

Taskmaster maakte zijn debuut als vijand in de comic The Avengers #195 uit 1980. Tony Masters was geboren met een zeldzame aandoening wat wetenschappers en psychiaters beschreven als “fotografische reflexen”. Het geeft hem de mogelijkheid om fysieke bewegingen van iedereen die hij ziet te kopiëren.

Het is nog raadsel wie er schuil gaat achter het masker van Taskmaster, maar in de trailer is te zien dat hij Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) al sinds Iron man 2 (2010) in de gaten hield en haar vechtstijl aandachtig aan het bestuderen is.

Taskmaster bestudeert Black Widow

Taskmaster heeft niet alleen de vechtstijl van Black Widow gekopieerd, maar heeft ook een aantal Avengers bestudeerd. Zo zien we onder andere Black Panther, Hawkeye en Spider-Man voorbij komen.

Bekijk hieronder de Avengers die Taskmaster nadoet in de film Black Widow.

Captain America

Taskmaster kopieert Captain America

Black Panther

Taskmaster kopieert Black Panther

Hawkeye

Taskmaster kopieert Hawkeye

Black Widow

Taskmaster kopieert Black Widow

Spider-Man

Taskmaster kopieert Spider-Man

Iron Man

Taskmaster kopieert Iron Man

Wanneer verschijnt ‘Black Widow’?

De Nederlandse releasedatum voor Black Widow is geprikt op 7 juli 2021.

Deel dit artikel

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen