Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

‘Captain Marvel 2’ verschijnt in 2022

Captain Marvel

Captain Marvel 2 komt eraan! Dit nieuws komt niet helemaal als een verrassing. Vorig jaar juli benoemde Kevin Feige op San Diego Comic Con dat Carol Danvers zal terugkeren. Marvel Studios heeft WandaVison-schrijfster Megan McDonnell ingehuurd, om het script te schrijven voor het vervolg op het succesvolle Captain Marvel uit 2019.

Daarnaast is Marvel Studios op zoek naar een vrouwelijke regisseur, die het regieduo Anna Boden en Ryan Fleck gaat vervangen. Boden en Fleck gaan waarschijnlijk samen een Disney+-serie regisseren. Het is nog onbekend welke serie dat wordt.

Brie Larson als Captain Marvel
Disney/ Marvel Studios

Meestal worden succesvolle Marvel-films door dezelfde regisseur(s) gedaan, maar dat is niet altijd zo. De laatste keer kon schrijver en regisseur Scott Derrickson de biezen pakken, vanwege creatieve verschillen over Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Het is niet bekend waarom Boden en Fleck niet terugkeren. Mogelijke redenen kunnen zijn; vanwege planning, of dat de serie WandaVision beter aansluit op toekomstige MCU-films.

De Marvel-films die aangekondigd zijn voor 2022 zijn: Thor: Love & Thunder (17 februari), Black Panther 2 (5 mei), Captain Marvel 2 (7 juli) en een lege plek voor 6 oktober. Deze datum kan gereserveerd zijn voor Blade of Ant-Man 3.

Deel dit artikel

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen