Search
Close this search box.
Search

‘Ms. Marvel’: Iman Vellani is Kamala Khan

Iman Vellani als Ms. Marvel

Marvel Studios heeft na een lange zoektocht eindelijk een actrice gevonden voor de rol van Ms. Marvel in de gelijknamige serie op Disney+. De serie zal onderdeel uitmaken van Marvel Studios’ Phase 4, waarin veel nieuwe superhelden geïntroduceerd zullen worden.

‘Ms. Marvel’ is bedacht door schrijvers Sana Amanat en G. Willow Wilson en draait om Kamala Khan, een Pakistaans-Amerikaanse tiener die woont in New Jersey. Zij verscheen voor het eerst in de strip Captain Marvel#14 (2013), als eerste Islamitische superheld. Een jaar later kreeg ze haar eigen stripboekenreeks (Ms. Marvel). De 18-jarige Iman Vellani gaat de rol vertolken van Kamala Khan, ofwel Ms. Marvel.

Kevin Feige bevestigde vorig jaar tijdens de D23 Expo dat Ms. Marvel naast een serie, ook te zien zal zijn in toekomstige Marvel-films. Dit zou kunnen betekenen dat ze eventueel geïntroduceerd kan worden in Captain Marvel 2, met Brie Larson als Captain Marvel. Daarnaast is Marvel Studios druk bezig een Young Avengers-team op te zetten, waar Ms. Marvel onderdeel van kan uitmaken.

In 2022 zal Ms. Marvel te streamen zijn op Disney+ en een aantal afleveringen worden geregisseerd door het Belgische regieduo Bilall Fallah en Adil El Arbi, die begin dit jaar ook verantwoordelijk waren voor het succesvolle Bad Boys: For Life.

Deel dit artikel

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen