Search
Close this search box.
Search

Wat is D23 Expo en wanneer is het?

D23 Expo, Disney Fan Event

Naast Comic Con organiseert The Walt Disney Company om de twee jaar haar eigen beurs. Op 9, 10 en 11 september is namelijk het grootste ultieme Disney-fan event ter wereld. Diverse beroemdheden, grootste presentaties en nieuwe blikken op Disney Parken en Disney Resorts worden getoond.

Lees hieronder wat D23 Expo is en wanneer het plaatsvindt.

Wat is D23 Expo?

D23 is de officiële Disney fanclub, waar de ‘D’ staat voor Disney en 23 voor het jaartal 1923, toen het bedrijf Walt Disney werd opgericht. Als lid van D23 heb je een aantal voordelen, waaronder korting op toegang tot de D23 Expo. Ook ontvang je vier keer per jaar een magazine met informatie over Disney én de parken. Daarnaast krijg je als lid een pasje en certificaat om te laten zien dat jij lid bent van Disney. Profiteer ook van kortingen op verhuur van kinderwagens, en eten en drinken in sommige Disney Springs restaurants en winkels.

D23 Expo is het grootste Disney fan event ter wereld en wordt sinds 2009 om de twee jaar georganiseerd in Anaheim, Californië. Dit driedaagse event vormt het podium voor Disney, Marvel en Star Wars. Als bezoeker krijg je exclusieve sneak peaks van aankomende films en series. Op de beursvloer staan allerlei stands van onder andere Disney Parks, Disney Resorts en Disney Imagineering.  

Wanneer is D23 Expo?

Voor het eerst dit jaar wordt D23 Expo afgetrapt met Disney+ Day, wat plaatsvindt op donderdag 8 september. Voorheen was de verjaardag van Disney+ op 12 november, maar dat is dus nu verplaatst naar september.

Een dag later, vrijdag 9 september, zaterdag 10 september en zondag 11 september vind D23 Expo plaats in Anaheim, Californië. Dit driedaagse-event is om de twee jaar. 

Deel dit artikel

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen