Search
Close this search box.
Search

Wat en wanneer is Disney+ Day?

Disney+ Day event

In september rolt Walt Disney Company haar blauwe loper uit voor Disney+ Day. Het is de derde keer dat Disney+ deze dag viert en kun je als abonnee heel wat nieuwe content verwachten op de streamingdienst. Ook de parken, resorts, cruises en de webshop doen mee.

Lees hieronder alles over wat Disney+ Day inhoudt en wanneer dit evenement plaatsvindt.

Wat is Disney+ Day?

Op 12 november 2019 werd de streamingdienst Disney+ in Nederland gelanceerd – het eerste land in Europa. Om dit te vieren wordt jaarlijks op 12 november Disney+ Day georganiseerd. Na twee jaar wordt de verjaardag verplaatst van november naar september. Disney+ Day is een dag waarop de streamingdienst leden trakteert op premières van nieuwe content van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en meer. Ook worden op deze dag nieuwe Disney+-projecten aangekondigd.

Naast Disney+ vieren ook wereldwijd de parken, resorts en de cruises deze dag, met speciale fotomomenten, snacks, entertainment en meer. Het kasteel vormt ’s avonds het decor voor de show met projecties en vuurwerk. Op shopDisney.eu zullen speciale aanbiedingen zijn.

Wanneer is Disney+ Day?

Op donderdag 8 september vindt Disney+ Day plaats, een dag voor het Disney-evenement D23 Expo.

Deel dit artikel

Lees meer over

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen