Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

De 5 beste films van Tom Holland

Tom Hollands beste films

Tom Holland kreeg grote naamsbekendheid door zijn rol als Lucas Benett in The Impossible en later door zijn rol als Peter Parker aka Spider-Man in grote Marvel-films als: Captain America: Civil War, Spider-Man: Homecoming en Avengers: Endgame.

Vanaf vandaag is Holland te schitteren in Spider-Man: No Way Home die vele records moet gaan breken. Volgend jaar is hij te zien als Nathan in de gameverfilming Uncharted. Hieronder hebben we Tom Hollands beste films – volgens IMDB.com in een top vijf opgesomd.

5. The Devil All the Time

De film is gebaseerd op de gelijknamige roman The Devil All the Time van schrijver Donald Ray Pollock. Het verhaal speelt zich af aan het einde van de Tweede Wereldoorlog en de jaren zestig, waarin Willard Russell (Bill Skarsgård) zijn vrouw verliest aan kanker. Preston Teagardin (Robbert Pattinson), het koppel Carl (Jason Clarke) en Sandy Henderson (Riley Keough), en een onbetrouwbare sheriff (Sebastian Stan) bemoeien zich ongevraagd met de jonge Arvin Russell (Tom Holland).

4. Onward

Na de dood van hun vader besluiten de broers Ian (Tom Holland) en Barley Lightfoot (Chris Pratt) op ontdekkingsreis te gaan. Ian krijgt voor zijn verjaardag een toverstaf, waarmee ze aan de hand van een spreuk hun vader voor de helft tot leven hebben gebracht. Binnen 24 uur moeten ze rest van hun vader vinden, maar tijdens deze zoektocht komen ze op het verkeerde pad.

3. Spider-Man: Far From Home

Spider-man: Far From Home speelt zich enkele minuten na Avengers: Endgame af. Peter Parker (Tom Holland) gaat met zijn vrienden op zomervakantie naar Europa. Onverwachts benadert Nick Fury (Samuel L. Jackson) hem voor een missie om het mysterie rondom verschillende aanvallen in Europa door elementaire wezens te ontrafelen. Hierbij ontmoet hij illusionist genaamd Mysterio (Jake Gyllenhaal) die meer weet over deze wezens, ook wel Elementals genoemd.

2. The Impossible

Maria en Henry Bennett (Naomi Watts & Ewan McGregor) gaan samen met hun drie zoontjes tijdens de kerstvakantie naar Khao Lak, Thailand. Op de dag na kerst verandert een rustige ochtend aan het zwembad plotseling in een nachtmerrie als een tsunami op de kust afstormt.

1. Avengers: Endgame

Na de gebeurtenissen in Avengers: Infinity War zullen de overgebleven superhelden de handen in elkaar slaan, om Thanos alsnog te kunnen verslaan. Hopelijk kunnen ze hierdoor de miljarden doden die hij veroorzaakte weer tot leven te wekken.

Deel dit artikel

Lees meer over

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen