Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

Het verschil tussen de Snap, Blip en Decimation uitgelegd

De Hulk en Thanos

Het einde van Avengers: Infinity War staat bij velen nog steeds op het netvlies gebrand. De zes originele Avengers bleven over en moesten samenwerken, terug de tijd ingaan, om alle verloren dierbaren terug te brengen. In de films en series na Avengers: Endgame wordt nog vaak gerefereerd naar deze gebeurtenissen en hebben een naam gekregen.

Wat is de Snap?

In Avengers: Infinity War (2018) wist Thanos (Josh Brolin) alle Infinity Stones te bemachtigen op zijn Infinity Gauntlet. Hiermee roeide hij de helft van het universum uit en was zijn doel bereikt. Deze gebeurtenis heeft een naam, maar is niet bedacht door Marvel Studios. Het zijn de fans die deze gebeurtenis de naam, “The Snap” hebben gegeven.

Wat is de Decimation?

Dan is er ook nog sprake van “The Decimation”. Deze naam is het leven in geroepen door het boek The Cosmic Quest Volume Two: Aftermath. Het boek is door Marvel Studios gepubliceerd tussen Infinity War en Avengers: Endgame (2019) en heeft bovenstaande gebeurtenis, “The Decimation” (de slachting) genoemd. Aangezien het boek door Marvel Studios is uitgebracht, wordt aangenomen dat dit de officiële naam zou zijn voor “The Snap”.

Wat is de Blip?

Smart Hulk (Mark Ruffalo) wist in Endgame, met de Nano Gauntlet, de helft van het universum weer terug te brengen. Deze gebeurtenis heeft Marvel Studios, “The Blip” genoemd.

Deel dit artikel

Lees meer over

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen