Search
Close this search box.
Search

Wat is de toekomst van de Hulk na ‘Avengers: Endgame’?

Hulk en Mark Ruffalo

De laatste keer dat we Bruce Banner (Mark Ruffalo) als de Hulk zagen was in Avengers: Endgame (2019). Banner kreeg het voor elkaar om het beste van twee werelden samen te voegen: de intelligentie van Banner én de kracht van de Hulk. Samen zijn ze Smart Hulk. Hij trok de Nano Gauntlet aan en kreeg het voor elkaar de decimation van Thanos ongedaan te maken.

In ons artikel 15 meest gestelde vragen over ‘Avengers: Endgame’ geven we antwoord op de vraag of de rechterarm van Smart Hulk zal herstellen. Ook wisten we toen nog niet hoe, en wanneer de Hulk zou terugkeren in het Marvel Cinematic Universe (MCU). Tot nu.

Mark Ruffalo was begin maart aanwezig op de expo C2E3 in Chicago en vertelde dat er gesprekken hebben plaatsgevonden over zijn terugkeer in het MCU. Volgens The Illuminerdi heeft Ruffalo een nieuw contract getekend bij Marvel Studios en zal hij deel uitmaken van Marvels Phase 4.

She-Hulk

Smart-Hulk en She-Hulk

Mark Ruffalo keert terug als Bruce Banner in de Marvel-serie She-Hulk, die in 2022 exclusief te zien zal zijn op Disney+. De serie bevat tien afleveringen, waarvan de opnames in augustus beginnen en duren tot maart 2021. Het is nog onduidelijk wat zijn nieuwe contract inhoudt; hoe groot wordt zijn rol in de serie én kunnen we hem ook verwachten op het witte doek?

Jennifer Walters is het nichtje van Bruce Banner. Ze is advocate die zich bezig houdt met rechtszaken rondom superhelden. Op een dag raakt zij zwaargewond en verkrijgt ze haar superkrachten via een bloedtransfusie van haar neef Banner. Net als Smart Hulk in Endgame, behoudt ook Walters haar intelligentie, maar leeft ze voort als She-Hulk.

Wie gaat She-Hulk spelen?

Tatiana Maslany als She-Hulk
Artwork door BossLogic

Orphan Black-actrice Tatiana Maslany gaat de rol van Jennifer Walters vervullen. Eerder ging het gerucht dat Marvel Studios op zoek was naar Alison Brie-type voor de rol. Artiest BossLogic is aan de slag gegaan met bovenstaand artwork, om te laten zien hoe Maslany eruit kan zien als She-Hulk.

In de toekomst zal She-Hulk onderdeel uitmaken van een nieuwe Avengers-franchise. Bruce Banner zou in de serie haar mentor kunnen spelen. Dezelfde rol heeft Clint Barton in de Disney+-serie Hawkeye, waarin Kate Bishop het stokje zal overnemen van Barton. In She-Hulk zal dus een andere belangrijke Avenger vervangen worden door een nieuwe held.

Deel dit artikel

Lees meer over

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen