Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

De 8 herfstfilms van 2020 om naar uit te kijken

De Herfstfilms van 2020

De filmzomer werd dit jaar afgesloten met de enige blockbuster: Tenet van regisseur Christopher Nolan (Dunkirk, Inception). De herfst daarentegen heeft iets meer te bieden qua films; van horror tot superhelden, én films voor het hele gezin. Deze films zouden begin dit jaar al verschijnen, maar werden vanwege het coronavirus uitgesteld naar het najaar.

Bekijk hieronder het overzicht van films die je deze herfst moet zien. De films staan op volgorde van releasedatum.

New Mutants – 2 september

Marvels eerste horrorfilm draait om vijf jonge mutanten die in een geïsoleerd ziekenhuis tegen hun zin in worden vastgehouden voor psychiatrisch onderzoek. Zij ontdekken net hun krachten en proberen met hun krachten te ontsnappen. Wanneer er vreemde gebeurtenissen plaatsvinden, moeten ze hun speciale gaven gebruiken en vechten om te overleven.

Antebellum – 10 september

De horrorfilm ‘Antebellum’ van Gerard Bush en Christopher Renz zou 23 april al uitkomen, maar werd vanwege het coronavirus uitgesteld naar 10 september. Het verhaal draait om de succesvolle schrijfster Veronica Henley (Janelle Monáe), die gevangen zit in een gruwelijke werkelijkheid. Ze moet de confrontatie aangaan met het duistere verleden en het mysterie ontraadselen.

The War With Grandpa – 16 september

https://www.youtube.com/watch?v=EohVvIWg-Oc

Deze komische familiefilm met Robert de Niro heeft veel weg van ‘Home Alone’ en draait om de 10-jarige Peter (Oaks Fegley) die zijn slaapkamer moet afstaan aan zijn opa Jack (Robert de Niro). Opa Jack moet namelijk noodgedwongen bij zijn familie intrekken, omdat hij niet naar het verzorgingstehuis wilt. Peter wil zijn slaapkamer terug en samen met zijn vrienden doet hij er alles aan om zijn opa uit zijn slaapkamer te verdrijven. Dit betekent oorlog, want opa laat niet zomaar met zich sollen en schakelt de hulp van zijn eigen vrienden in.

Honest Thief – 8 oktober

In ‘Honest Thief’ speelt Tom (Neeson) een beruchte bankovervaller en een hopeloze romanticus. Hij wil niet dat zijn relatie met Annie (Kate Walsh) op leugens is gebaseerd en besluit zichzelf aan te geven. Maar als hij de FBI belt om te bekennen en een deal te bepleiten wordt hij vierkant uitgelachen. Na wat aandringen gaan de jonge agenten Nivens (Jai Courtney) en Hall (Anthony Ramos) op onderzoek uit en ontdekken dat Tom de waarheid spreekt! Zij zien Toms’ gestolen geld echter als hun eigen ticket naar rijkdom. Dit is het begin van een bizar kat-en-muisspel, waarbij het nog maar de vraag is wie de echte dieven zijn.

Death On The Nile – 22 oktober

Hercule Poirot’s (Kenneth Branagh) Egyptische avontuur begint op een glamoureuze cruiseboot op de Nijl. De luxe trip verandert echter al snel in een angstaanjagende jacht op een moordenaar als een huwelijksreis wordt opgeschrikt door agressieve moorden. Het is het sinistere verhaal van obsessieve liefde en de moordende consequenties hiervan en speelt zich af in een episch landschap van woestijn en Koninklijke piramides van Egypte. De film volgt een groep voortreffelijk geklede reizigers met genoeg schokkende wendingen die het publiek zullen verrassen tot aan de laatste ontknoping.

Black Widow – 4 november

Natasha Romanoff/ Black Widow keert terug naar haar thuisland Boedapest, waar ze wordt herenigt met haar zus Yelena Belova (Florence Pugh). Samen moeten ze een groep van nieuwe Black Widows stoppen, die geleidt wordt door Taskmaster. Hij leidt de Red Room, waar jonge meisjes worden gemanipuleerd en getraind tot gevaarlijke huurmoordenaars. Ze krijgen hulp van oude familieden Melina Vostokoff (Rachel Weisz) en Alexei Shostakov/ Red Guardian (David Harbour).

No Time To Die – 12 november

In de 25e James Bond-film ‘No Time to Die’ heeft James Bond (Daniel Craig) zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica. Dit wordt abrupt onderbroken wanneer zijn oude vriend en CIA agent Felix Leiter (Jeffrey Wright) hem vraagt om een ontvoerde wetenschapper te helpen bevrijden. Deze missie blijkt verraderlijker dan gedacht en brengt Bond op het spoor van een mysterieuze schurk die gewapend is met levensgevaarlijke nieuwe technologie.

Soul – 25 november

De animatiefilm ‘Soul’ draait om de muziekleraar Joe Garner (Jamie Foxx) die zijn passie voor muziek heeft verloren door een ongeluk. Zij ziel verlaat zijn lichaam en reist af naar de hemel. Samen met de hulp van een jonge ziel moet hij zijn weg terugvinden naar aarde.

Deel dit artikel

Lees meer over

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen