Search
Close this search box.
Search

Sony’s ‘Morbius’ krijgt Spider-Man-verwijzing

Spider-Man en Morbius in SUMC

Vorig jaar werd bevestigd dat Peter Parker/ Spider-Man (Tom Holland) onderdeel zal uitmaken van twee verschillende Universes, namelijk: Sony’s Universe of Marvel Characters (SUMC) en het grote Marvel Cinematic Universe (MCU). Tot heden was nog onduidelijk hoe deze twee werelden met elkaar zouden verbinden, maar daar is nu duidelijkheid over.

Sinds de nieuwe Disney-deal van vorig jaar, mag Sony Spider-Man uit het MCU refereren in het SUMC. Dit gaat voor het eerst gebeuren in Sony’s tweede film Morbius, met Jared Leto (Suicide Squad) als bloeddorstige vampier. In de film zullen kleine referenties zitten, die direct aansluiten op het einde van Spider-Man: Far From Home.

De eerste verwijzing is te vinden in de teaser trailer van Morbius. In een paar seconden zien we een ‘wanted’-poster voorbijkomen, met daarop Spider-Man, die gezocht wordt voor de moord op Quentin Beck/ Mysterio (Jake Gyllenhaal). Ook zouden er plannen zijn om J. Jonah Jameson (J.K. Simmons) te laten verschijnen – die logische wijze – het MCU met het SUMC kan verbinden.

Spider-Man gezocht in Morbius

Vorig jaar werd er nog met veel enthousiasme gereageerd op het gerucht dat Peter Parker een cameo zou krijgen in het aankomende Venom 2. Als deze geruchten waar blijken te zijn, dan zullen Morbius én Venom 2 onderdeel uitmaken van het MCU.

Morbius verschijnt op 13 augustus 2020 in de Nederlandse bioscopen en Venom 2 op 30 september 2020. Check hieronder de teaser trailer:

Deel dit artikel

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen