Search
Close this search box.
Search

Dit zijn de pakken van Spider-Man in ‘Far From Home’

Spider-Man-pakken

Welke pakken draagt Spider-Man in Far From Home? Dankzij de trailers en promomateriaal hebben we een goed beeld gekregen hoe de kledingkast van Peter Parker eruit ziet in de opvolger van Spider-Man: Homecoming.

Hieronder een breakdown van de pakken die Spider-Man draagt in Spider-Man: Far From Home.

Stark Suit

Stark Suit

Het bekende blauw en rode kostuum dat centraal stond in Spider-Man: Homecoming zien we ook terug in Far From Home. Het geavanceerde kostuum met technische snufjes was door Tony Stark (Robert Downey Jr.) ontworpen en moest verdient worden door Peter Parker (Tom Holland). Als Parker geen Spider-Man kon zijn zonder het pak, dan verdiende hij de Stark Suit niet.

Iron Spider Armor

Iron Spider Suit

In Avengers: Infinity War wordt Spider-Man (eindelijk) herkend als een Avenger, als hij zijn Iron Spider Armor ontvangt van Tony Stark. Dit pak bestaat uit de kleuren rood, goud en blauw.

In Avengers: Endgame activeert Spider-Man de Instant-Kill modus om zichzelf te beschermen tegen vijanden. Elke vijand die in de buurt komt van zijn pak wordt direct afgemaakt door een van zijn spinnenpoten. Ook in Far From Home zien we het Iron Spider Armor terug.

Stealth Suit

Spider-Man Stealth Suit

Nick Fury weet Spider-Man op te sporen in Europa en geeft hem namens S.H.I.E.L.D. een missie en een nieuw kostuum; de Stealth Suit.

Dit kostuum is deels gebaseerd op de pakken uit de strips Spider-Man Noir en Big Time. Voor het pak is er inspiratie gehaald uit het team van S.H.I.E.L.D., Black Widow en Hawkeye.

Het Stealth Suit is een simpel zwart kostuum, met een flip-up bril die zo uit de jaren 80 lijkt te komen. Met dit zwarte kostuum kan Spider-Man in het geheim opereren, zonder herkent te worden als Spider-Man.

Nieuw kostuum

Spider-Man rood-zwart pak

In de trailer zien we Peter Parker in de Stark-jet en zegt tegen Happy (Jon Favreau) dat hij een pak nodig heeft. Op dat moment opent er een deur na een geheim laboratorium achterin het vliegtuig.

Vervolgens zien we Peter in het laboratorium, waar hij aan de hand van holograms zijn nieuwste pak aan het ontwerpen is. Dit nieuwe kostuum lijkt op de Stark Suit, maar dan met de kleuren rood en zwart. Vervolgens wordt deze uitgeprint via een 3D-printer én is hij klaar voor de strijd.

Iron Spider Armor (upgrade)

Iron Spider Armor en upgrade

Tijdens het ontwerpen van zijn rode en zwarte kostuum komen er andere potentiële kostuums voorbij in de hologram. Eén daarvan is het klassieke Spider-Man kostuum. En het andere kostuum lijkt op een upgrade van de huidige Iron Spider Armor, maar dan met de kleuren rood en goud. Deze upgrade is een referentie naar de oorspronkelijke Iron Spider Armor uit de strips.

Spider-Man: Far From Home is geregisseerd door Jon Watts en slingert op 3 juli in de Nederlandse bioscopen.

Deel dit artikel

Lees meer over

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen