Skip to content Skip to footer

Deze vijf Marvel-series verschijnen in 2023

Deze vijf Marvel-series verschijnen in 2023

Marvel-series in 2023

Marvel Studios’ Phase 4 werd afgetrapt met de serie WandaVision en eindigde met de film Black Panther: Wakanda Forever. Na veel kritiek op slechte verhaallijnen en matige recensies op een aantal series en films, besloot Kevin Feige in ieder geval twee series uitstellen naar volgend jaar om eens goed te kijken naar het script.

Dit jaar verschijnen er maar liefst vijf Marvel-series op Disney+.

Secret Invasion – mei

Dertig jaar na hun ontmoeting in Captain Marvel (2019) worden Nick Fury en Talos herenigt om een samenzwering op te lossen. Een groep Skrulls heeft namelijk de aarde geïnfiltreerd.

Loki seizoen 2 – zomer

Loki logo
Marvel Studios

Sylvie heeft de Multiversele Oorlog ontketent, Loki is gestrand in een andere dimensie en een nog gevaarlijkere Variant van He Who Remains is aan de macht gekomen. In de nieuwe tijdlijn waarin Loki vast komt te zitten, is een standbeeld van Kang The Conqueror aanwezig.

Echo – oktober

Echo logo
Marvel Studios

We zagen Maya Lopez aka Echo (Alaqua Cox) voor het eerst in de serie Hawkeye. Deze serie zal het oorsprong verhaal vertellen van Maya Lopez. Ze moet haar verleden onder ogen zien en zich opnieuw verbinden met haar Indiaanse roots.

Iron Heart – najaar

Ironheart logo
Marvel Studios

In Black Panther: Wakanda Forever (2022) maakten we voor het eerst kennis met Riri Williams (Dominique Thorne) en verschijnt later dit jaar in haar eigen serie Ironheart.

X-Men ’97 – najaar

De geanimeerde serie is een direct vervolg op seizoen 5 van X-Men: The Animated Series, wat liep van 1992-1997. Dit jaar zullen we de populaire helden als Wolverine, Jean Grey, Magneto, Cyclops, Jubilee en Beast terug zien in hun klassieke jaren 90 kostuums.