Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

Deze vier Marvel-series verschijnen in 2023

Marvel-series in 2023

Marvel Studios’ Phase 4 werd afgetrapt met de serie WandaVision en eindigde met de film Black Panther: Wakanda Forever. Na veel kritiek op slechte verhaallijnen en matige recensies op een aantal series en films, besloot Kevin Feige in ieder geval twee series uitstellen naar volgend jaar om eens goed te kijken naar het script.

Dit jaar verschijnen er maar liefst zes Marvel-series op Disney+.

Secret Invasion – 21 juni

Dertig jaar na hun ontmoeting in Captain Marvel (2019) worden Nick Fury en Talos herenigt om een samenzwering op te lossen. Een groep Skrulls heeft namelijk de aarde geïnfiltreerd.

I Am Groot Seizoen 2 – 6 september

In het nieuwe seizoen verkent Baby Groot het universum aan boord van ruimteschepen van de Guardians. Opnieuw komt hij oog in oog te staan met nieuwe kleurrijke wezens. Wat voor kattenkwaad gaat de jonge Guardian nu weer uithalen?

Loki seizoen 2 – 6 oktober

Sylvie heeft de Multiversele Oorlog ontketent, Loki is gestrand in een andere dimensie en een nog gevaarlijkere Variant van He Who Remains is aan de macht gekomen. In de nieuwe tijdlijn waarin Loki vast komt te zitten, is een standbeeld van Kang The Conqueror aanwezig.

What if…? – Seizoen 2 – 22 december

Na de vorming van de Guardians of the Multiverse, blijft de Watcher meer vreemde werelden verkennen, nieuwe helden ontmoeten en het multiversum veilig houden.

Deel dit artikel

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen