Search
Close this search box.
Search

Sony’s ‘Spider-Woman’ heeft oogje op Alicia Vikander

Alicia Vikander als Spider-Woman

Begin deze week kwam het nieuws dat Sony Pictures een datum heeft geprikt voor een titelloze Marvel-film in oktober 2021. Het lijkt erop dat deze titelloze Marvel-film weleens Spider-Woman kan zijn. De studio is namelijk al druk bezig met de ontwikkeling van de film en hebben zelfs een voorkeur wie Jessica Drew gaat spelen en wie de film gaat regisseren.

Volgens The Illuminerdi is Sony geïnteresseerd in Primetime Emmy Award-winnares Michelle MacLaren (Westworld, Game of Thrones), die Spider-Woman zou moeten regisseren. MacLaren zou oorspronkelijk Warner Bros.’ Wonder Woman regisseren, maar moest het project verlaten vanwege creatieve meningsverschillen.

Dezelfde site meldt ook dat Sony actrice Alicia Vikander (Tomb Raider) de “ideale actrice” vindt voor de rol. Het idee is dat Spider-Woman een brug moet slaan tussen Venom, Morbius en het grotere MCU.

Jessica Drew is een jonge vrouw die jaren geleden blootgesteld werd aan een dodelijke dosis straling. Om haar te redden injecteerde haar vader met een experimenteel serum gebaseerd op het bloed van bestraalde spinnen.

Deel dit artikel

Lees meer over

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen