Search
Close this search box.
Search

Deze Marvel-films kun je tot en met 2025 verwachten

Marvel-films tot en met 2025

Afgelopen weekend vond San Diego Comic-Con 2022 plaats, waar Marvel Studios – in Hall H zijn eigen podium had, om de toekomstplannen van het Marvel Cinematic Universe te onthullen. Voor het eerst werden er twee Phases onthuld; Phase 5 en Phase 6. Ook kreeg deze trilogie een naam, namelijk: de Multiverse Saga.

Hieronder een overzicht van alle verwachte Marvel-films in 2023, 2024 en 2025.

2023

Ant-Man and the Wasp: Quantumania – 15 februari

Phase 5 zal worden afgetrapt met Ant-Man and the Wasp: Quantumania. In de derde Ant-Man-film zal Jonathan Majors’ Kang The Conquerer zijn opwachting maken, die voor het eerst te zien was in de seizoensfinale van Loki. Scott Lang (Paul Rudd), Lang’s dochter Cassie (Kathryn Newton), Hope Van Dyne (Evangeline Lilly), Hank Pym (Michael Douglas) en Janet van Dyne (Michelle Pfeiffer) zullen de Quantum Realm verkennen.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 – 5 mei

Na Thor: Love and Thunder zijn de Guardians hun eigen weg gegaan en op zoek naar Gamora (Zoe Saldana). Zij werd vermist sinds het einde van Avengers: Endgame. Ook zullen de Guardians oog in oog komen te staan met Adam Warlock, die werd geteased aan het einde van The Guardians of the Galaxy Volume 2.

The Marvels – 8 november

Dit wordt het vervolg op Captain Marvel uit 2019 en zal de draad verder oppakken na het einde van de serie Ms. Marvel. Carol Danvers/ Captain Marvel, Kamala Khan/ Ms. Marvel en Monica Rambeau zullen allen te zien zijn in deze film.

2024

Deadpool & Wolverine – 24 juli

Ryan Reynolds die Wade Wilson alias Deadpool speelt, deelde in september 2022 op zijn eigen YouTube-kanaal bovenstaande teaser waarin hij de terugkeer van Hugh Jackman als Wolverine teast in Deadpool 3! Het is voor het eerst sinds X-Men Origins: Wolverine (2009) dat ze weer samen te zien zullen zijn in een Marvel-film. Ook wordt het hun debuut in het Marvel Cinematic Universe. De film zal zich afspelen voor Logan uit 2017, waarin het populaire X-Men-personage overlijdt.

2025

Captain America: Brave New World – 13 februari

Aan het einde van de serie Falcon and the Winter Soldier heeft Sam Wilson/ Falcon de titel Captain America omarmt. Al snel werd er een solofilm aangekondigd en dus nu met een releasedatum.

Thunderbolts* – 1 mei

Thunderbolts

Phase 5 zal worden afgesloten door de Thunderbolts, een team van anti-helden die hun krachten zullen bundelen. Het is nog niet bekend wie de teamleden zullen zijn, maar waarschijnlijk zullen Yelena Belova, John Walker, Zemo en Abomination potentiële kandidaten kunnen zijn.

Fantastic Four – 23 juli

Fantastic Four

Phase 6 zal worden afgetrapt met Marvel Comics’ eerste superhelden; de Fantastic Four. Deze langverwachte reboot heeft eindelijk een releasedatum gekregen! In Doctor Strange in the Multiverse of Madness zagen we John Krasinski voor het eerst als Reed Richards/ Mister Fantastic van Earth-838. Het is nog onduidelijk of Krasinski ook te zien is in deze reboot.

Blade – 6 november

Blade

Oscar-winnaar Mahershala Ali wilde maar dolgraag de vampierjarger Blade spelen. En hij kreeg zijn zin! In de post-credits scene van Eternals opent Dane Whitman (Kit Harrington) een houten doos, waarin hij een zwaard ziet liggen. Zodra hij hem wilt pakken, roept Blade naar hem “Are you sure you’re ready for that, Mr. Whitman?” De reboot wordt geregisseerd door Bassam Tariq.

Deel dit artikel

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen