Search
Close this search box.
Search

Deze 5 Marvel-series verschijnen na ‘Loki’

Marvel-series na Loki

Helaas is de Marvel-serie Loki na zes afleveringen tot een einde gekomen.. Maar wees niet getreurd, want er staan nog meer series te trappelen om bekeken te worden! De eerst volgende Marvel-serie staat al gepland voor augustus.

Bekijk hieronder de vijf Marvel-series die na Loki op Disney+ zullen verschijnen.

What If…? – 11 augustus

What If…? is een Marvel-serie die gebaseerd is op de gelijknamige Marvel Comics stripboeken. De belangrijkste momenten uit het Marvel Cinematic Universe (MCU) worden op een alternatieve manier verkent. Wat als… Peggy Carter het supersoldaten serum toegediend had gekregen? Of wat als… T’Challa als kind door Yondu werd opgepikt en Star Lord werd, in plaats van Black Panther? Het eerste seizoen bestaat uit 10 afleveringen, waarvan de verhalen aan elkaar worden gepraat door Uatu the Watcher (Jeffrey Wright).

Hawkeye – 24 november

De Marvel-serie Hawkeye is het vervolg op de succesvolle film, Avengers: Endgame (2019). Clint Barton/ Hawkeye (Jeremy Renner) wordt vergezeld door Kate Bishop (Hailee Steinfeld), één van de oprichters van de Young Avengers. Ook Yelena Belova (Florence Pugh) die geïntroduceerd werd in Black Widow (2021) zal een belangrijke rol spelen in de serie. Daarnaast zullen Barton en Bishop het samen opnemen tegen (nieuwe) gezamenlijke vijanden.

Ms. Marvel – zomer 2022

Ms. Marvel-serie

De gebeurtenissen in de serie Ms. Marvel zullen directe invloed hebben op de film The Marvels, die op 9 november 2022 in première gaat. De 16-jarige Kamala Khan (Iman Vellani) is een Pakistaans-Amerikaanse meisje die fan is van de Avengers en met name van Captain Marvel. Kamala heeft moeite om thuis en op school haar draai te vinden. Dat verandert wanneer ze superkrachten krijgt, net als de helden waar ze altijd tegen opkeek.

Moon Knight – 2022

Moon Knight serie

In de Marvel Comics is Marc Spector een huurling, die tijdens een huurmissie voor dood werd achtergelaten in de woestijn van Noord-Soedan. De Egyptische maangod Khonshu beloofde Spector te redden als hij zijn leven beterde. Hij kreeg de kracht van de maan om de misdaad te bestrijden. Eenmaal terug in Amerika nam hij meerdere identiteiten aan, zoals “Steven Grant” en “Jake Lockley” om de misdaad te bestrijden. De trauma uit zijn kindertijd zorgde ervoor dat hij terugviel dissociatieve identiteitsstoornis. Niemand minder dan Oscar Isaac (X-Men: Apocalypse) zal Moon Knight spelen in de zesdelige serie op Disney+.

She-Hulk – 2022

She-Hulk serie

Jennifer Walters is een advocate die zich bezig houdt met rechtszaken rondom superhelden. Als zij zwaargewond raakt ontvangt ze via haar neef, Bruce Banner een bloedtransfusie, wat ervoor zorgt dat zij dezelfde superkrachten krijgt. Tatiana Maslany (Orphan Black) speelt She-Hulk, Mark Ruffalo keert terug als de Hulk en ook Tim Roth zien we terug als de schurk, Abomination – die eerst nog te zien is in de film Shang-Chi and The Legend of The Ten Rings (2021).

Deel dit artikel

Lees meer over

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen