Zoek
Sluit dit zoekvak.
Zoek

Deze Marvel-series verschijnen in 2022

Marvel series 2022

In 2021 konden we voor het eerst genieten van Marvel-series op Disney+. Deze series draaiden voornamelijk om helden als Wanda Maximoff en Hawkeye, die geen eigen film kregen maar een serie. Dit jaar breidt het Marvel Cinematic Universe (MCU) zich verder uit met nieuwe helden in hun eigen series.

Er verschijnen maar liefst zeven nieuwe Marvel-series in 2022! Er is alleen nog geen enkele releasedatum bekend voor een van onderstaande series. Bekijk hieronder de nieuwe Marvel-series voor 2022.

Moon Knight – 30 maart

Moon Knight draait om Marc Spector (Oscar Isaac), een gepensioneerde marinier is burgerwacht geworden en lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis. Nadat hij dodelijk gewond is geraakt, wordt hij een nieuw leven ingeblazen door de Egyptische maangod, Khonshu. Spector krijgt de kans om de god te dienen, als zijn wreker en geeft hem krachten.

Ms. Marvel – 8 juni

Een zestienjarig Pakistaans-Amerikaanse meisje genaamd Kamala Khan (Iman Vellani) uit Jersey City wilt kunstenares worden, houdt van gamen en schrijft fanfictie. Ze is groot fan van de Avengers en dan met name van Captain Marvel. Kamala heeft altijd geworsteld met het vinden van haar plaats in de wereld. Tot ze superkrachten krijgt, net als de helden naar wie ze zo op keek.

She-Hulk: Attorney at Law – 17 augustus

Jennifer Walters (Tatiana Maslany) is een gewone advocaat die Hulk-achtige krachten krijgt, die vergelijkbaar zijn met haar neef Bruce Banner/ Smart Hulk (Mark Ruffalo). Ook Abomination (Tim Roth) maakt zijn opwachting in de serie She-Hulk, die we voor het laatst zagen in Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings (2021). Titania (Jameela Jamil) die voor veel conflicten gaat zorgen, is de rivaal van She-Hulk.

I Am Groot

Baby Groot (Vin Diesel) zal te zien zijn in een reeks shorts op Disney+.

What if…? Seizoen 2

What If seizoen 2 logo

The Watcher (Jeffrey Wright) is terug voor een tweede seizoen en zal meer draaien om de personages, dan om het einde van de wereld-scenario’s. Ook nieuwe personages als Shang-Chi zullen in de serie verschijnen.

Secret Invasion

Secret Invasion logo

De serie zal zich focussen rondom de Skrulls, de groene buitenaardse wezens die geïntroduceerd werden in Captain Marvel (2019). Hun leider Talos (Ben Mendelsohn) onthulde dat zijn soort op de vlucht zijn voor het machtige Kree-leger.

Aan het einde van Captain Marvel, Spider-Man: Far From Home en WandaVision zien we dat de Skrulls zichzelf op aarde verborgen houden, waarbij Nick Fury (Samuel L. Jackson) de leiding heeft.

Guardians of the Galaxy Holiday Special – december

Er is niet bekend over de special, behalve dat het in december te streamen is. De Holiday Special speelt zich af tussen de gebeurtenissen uit Thor: Love and Thunder (2022) en Guardians of the Galaxy Vol. 3 (2023).

Deel dit artikel

Lees meer over

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen

Meest gelezen